Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam , mam taki problem , kiedy włączam metina to koło ch mam "..." , próbowałem re instal lecz kiedy zaczyna się patchowanie to w połowie staje ,prędkość pobierania wtedy wynosi 0 i wyskakuje komunikat

http://img577.imageshack.us/img577/1732/problemdm.jpg

więc wrzuciłem od kumpla instalke metka na mojego kompa , i od niego zainstalowanego metina na mój komputer , lecz dalej nie czyta ch , próbowałem z kamer modem , wyłączałem antywirusa ,gg itp , w końcu zrobiłem formata lecz dalej nic , jest tak już od 4 dni , nie umiem zalogować się na żadnym serwerze , proszę o pomoc

post-261438-0-56916200-1301161732_thumb.jpg

Opublikowano

witam , mam taki problem , kiedy włączam metina to koło ch mam "..." , próbowałem re instal lecz kiedy zaczyna się patchowanie to w połowie staje ,prędkość pobierania wtedy wynosi 0 i wyskakuje komunikat

http://img577.imageshack.us/img577/1732/problemdm.jpg

więc wrzuciłem od kumpla instalke metka na mojego kompa , i od niego zainstalowanego metina na mój komputer , lecz dalej nie czyta ch , próbowałem z kamer modem , wyłączałem antywirusa ,gg itp , w końcu zrobiłem formata lecz dalej nic , jest tak już od 4 dni , nie umiem zalogować się na żadnym serwerze , proszę o pomoc

Masz najnowszą wersje metina, ściągniętą z

To jest ukryta treść, proszę

?

ew. zobacz, czy żadne firewalle, av nie blokuję tego.

Opublikowano

mam najnowszą wersje , nic mi nie blokuje , próbowałem z 3 różnymi instalkami + ta od kumpla , jemu normalnie chodzi a mi nie :(

Opublikowano

mam najnowszą wersje , nic mi nie blokuje , próbowałem z 3 różnymi instalkami + ta od kumpla , jemu normalnie chodzi a mi nie :(

Nie wiem, możesz spróbować patch'em, lub ew. idź do kolegi i poproś, aby zgrał Ci folder z zainstalowanym metinem na pend-rive.

Lub ściągnij client'a zttorentowanego w pliku .rar

Opublikowano

Nie wiem, możesz spróbować patch'em, lub ew. idź do kolegi i poproś, aby zgrał Ci folder z zainstalowanym metinem na pend-rive.

Lub ściągnij client'a zttorentowanego w pliku .rar

już to zrobiłem i dalej przy ch mam 3 kropeczki , a jak chcę wejść to po wpisaniu passów wyskakuje błąd podczas łączenia się z serwerem

Opublikowano

już to zrobiłem i dalej przy ch mam 3 kropeczki , a jak chcę wejść to po wpisaniu passów wyskakuje błąd podczas łączenia się z serwerem

Spróbuj po wszystkich ch ew. na innym serwerze.

Może trwa konserwacja?

Opublikowano

Spróbuj po wszystkich ch ew. na innym serwerze.

Może trwa konserwacja?

próbowałem wszędzie nie umiem się zalogować , od 4 dni konserwacja? kumpel normalnie się loguje ? wszystko było ok i nagle wyskoczył błąd logowania i nie wiem co zrobić więcej

post-261438-0-47567300-1301164403_thumb.jpg

Opublikowano

możliwe że to przez neta , zna ktoś może jakiś sposób żeby gry łączyły się przez internet ? bo zdaje mi się coś że coś blokuje dostęp do neta

Opublikowano

dzery92, wejdź na tę stronę - klik i podaj mi Twojego hosta, być może to jest problemem.

Spróbuj wejść w Metina i jeśli wyskoczy "Błąd podczas łączenia z serwerem..." przytrzymaj ENTER.

Jaki masz Anty Wirus, bo nie dopatrzyłem tego?

Opublikowano

ip-193-239-145-50.multi-telekom.pl

chodzi ci o to ? mój antywirus to Norton Internet Security ale przed formatem miałem avg

Niestety znów nie mogę wejść do metina ponieważ znów się patchuje i przy 50 % wyskakuje ten błąd co na ss

Opublikowano

już się samo naprawiło ;) musiało być coś przez neta :) takie pytanie jeszcze , kamer mod jest legalny czy nie ? :D

Opublikowano

Jeśli chodzi ci o policje itd to tak , jeśli o serwer itd to za niego możesz wyłapać bana.

1385378412-U477327.png

By Miyoshi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...